LIVRARE GRATUITA
SUPORT TEHNIC GRATUIT
BUY BACK

Certificatul Digital COVID-19, ce conține codul QR, poate fi descărcat numai de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/

SCANARE COD QR CERTIFICAT DE VACCINARE COVID-19

Dacă faci parte din industriile: HoReCa, Artă, Teatru, Cultură, Sănătate, Educație publică sau privată, Evenimente business sau particulare, Aeroport, Alte instituții afectate de pandemie,
VEZI LISTA DE ECHIPAMENTE profesionale Honeywell pentru scanarea certificatului digital de vaccinare anti-Covid și discută cu un consultant, pentru a putea primi codul de voucher și beneficia de OFERTA TA.
Începând cu luna iulie 2021, deținătorii "Certificatului verde digital european" vor putea călători mai ușor în Uniunea Europeană și spațiul Schengen. Certificatul conține un cod QR în care sunt stocate informațiile privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Cu o experiență de peste 29 de ani în soluții digitale de automatizare, SmartScan este alături de afacerea ta prin echipamente de ultimă generație ce permit scanarea rapidă a oricărui tip de cod QR de pe certificatele de vaccinare anti-Covid.
Fie că operezi în domeniul organizării de evenimente, hoteluri sau alte business-uri ce implică un flux mare de oameni, noi te ajutăm să-ți redeschizi afacerea la 100% din capacitate.
Folosește echipamentele de scanare profesionale de la Honeywell
pentru ca afacerea ta să revină la normal
Scanează de 3,8 ori mai rapid
decât camera de telefon mobil
Echipamentele Honeywell citesc cu ușurință codurile QR printate sau de pe telefon.

Comparativ cu un telefon mobil, echipamentele profesionale pot scana coduri de bare deteriorate și au o rezistență mult mai mare în timp.
DISCUTĂ CU UN CONSULTANT
Conectare ușoară
la un laptop sau telefon mobil
Echipamentele Honeywell se pot conecta ușor la aplicația certificatului de vaccinare prin Bluetooth (până la 10m de sursă) sau prin USB.
VEZI ECHIPAMENTE
pentru scanarea certificatului digital
Urmarește-le în acțiune!
Echipamente profesionale Honeywell pentru scanarea certificatului digital de vaccinare anti-Covid
Scanează și validează certificatul verde! Îți trimitem soluția la cheie! Echipamentele vin cu aplicația vaccin.live instalată și la nevoie, beneficiezi de suportul nostru - asistența la conectare și scanare, emitere rapoarte pentru autorități (training remote sau on site).

Certificatul Digital COVID-19, ce conține codul QR, poate fi descărcat numai de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/