LIVRARE GRATUITA
SUPORT TEHNIC GRATUIT
BUY BACK

DISTRIBUTIE

SmartScan vă ajută să obțineți excelență logistică și operațională prin soluții inteligente end-to-end. De la identificarea până la transformarea centrelor de distribuție, soluțiile noastre de ultimă oră maximizează potențialul operațional și optimizează rezultatele.
 

Automotive
Transformă performanța forței de muncă și furnizează rezultate superioare. De la inspecția liniei de asamblare până la distribuția pieselor aftermarket, soluțiile integrate de flux de lucru de la SmartScan conduc la productivitate și rezultate de precizie mai rapide pentru operațiuni automate.


Creșterea preciziei și scăderea timpului de pregătire
Mai multe procese ale centrului de distribuție pot afecta precizia de alegere. Cu o înțelegere profundă atât a lucrătorului DC, cât și a mediului, SmartScan oferă o soluție totală de hardware, software și servicii pentru a oferi atât eficiență superioară angajaților, cât și TCO mai scăzută.

Industrial
Mediile de operare cu distribuție industrială pot fi dificile. Rămâneți productiv și programat în aceste condiții riguroase cu SmartScan. Soluțiile noastre integrate de flux de lucru echipează forța de muncă pentru a finaliza operațiunile.

Retail 
Creșterea comerțului electronic creează multe provocări pentru distribuția omni-canal. Pentru a asigura cele mai înalte niveluri de satisfacție a clienților, soluțiile noastre integrate de fluxuri de lucru vă oferă vizibilitatea rețelei de furnizare pentru producția, distribuția, transportul și operațiunile de vânzare cu amănuntul