EN
THE REAL BLACK FRIDAY SE APROPIE!
Fii cu ochii pe noi și abonează-te la newsletter pentru a afla primul despre promoții!
REDUCERI DE IMPACT la cele mai noi tehnologii dedicate segmentului business
Pe 26 noiembrie începe The Real Black Friday! Ți-am pregătit cele mai mari reduceri din an pentru a te ajuta să îți digitalizezi afacerea cu echipamente profesionale de top.

Adevăratul Black Friday îți aduce oferte și reduceri importante la cea mai mare gamă de produse, pentru a te ajuta să închei anul cu proiecte reușite, indiferent de domeniul în care activezi: retail, curierat, logistică, transport, producție, distribuție, depozit, automotive, sănătate, administrație publică.

Din 1992, suntem alături de marile companii, oferindu-le soluții digitale personalizate. Acoperim cele mai complexe cerințe în domeniul automatizării proceselor de business, iar în misiunea noastră de a te ajuta să îți menții afacerea conectată la viitor, colaborăm numai cu producători de top.

  • Suport gratuit oferit în realizarea coșului de cumpărături
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 150 lei
  • Buy back, programe speciale de reînnoire
  • Vouchere de discount
  • Multe alte surprize

Acum este momentul să îți actualizezi stocul de echipamente sau să îl completezi cu tot ce ai nevoie.
CITITOARE CODURI DE BARE
TERMINALE MOBILE
IMPRIMANTE ETICHETE
Păstrăm aceleași echipamente de top și servicii premium, însă tăiem prețurile și contribuim la creșterea afacerii tale cu ajutorul celor mai noi și performante tehnologii.

Abonează-te la newsletter și fii primul care descoperă ce surprize ți-am pregătit!
Iar dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți pregăti coșul de cumpărături, cere sprijinul unui specialist. Consultanții noștri te vor ajuta să alegi cele mai bune echipamente și soluții dedicate afacerii tale.