Intermec SG20T 2DEste cunoscut faptul că de la 1 Iunie anul curent va demara programul Prescripţia Electronică, element ce face parte dintr-o soluţie medicală amplă, dezvoltată la nivel naţional din fonduri europene nerambursabile sub coordonarea instituţiilor corespunzatoare de stat. Împreună cu celelalte componente precum cardul naţional de sănătate şi dosarul electronic, Prescripţia Electronică formeaza Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) creat cu rol de platformă electronică a asigurărilor de sănătate. Beneficiile aduse de SIUI sunt administrarea informatică unitară, managementul deciziilor, sporirea performanţei în acordarea serviciilor, facilitarea decontării şi raportării serviciilor medicale, monitorizarea şi controlul asupra utilizării fondurilor.

Conducerea Colegiului Farmaciştilor şi-a exprimat susţinearea pentru realizarea acestui proiect ce va asigura transparenţă în sistem, eliminând posibilitatea apariţiei erorilor de prescripţie.

Introducerea informaţiilor în sistem se va automatiza prin intermediul unui cod de bare 2D, imprimat pe reţetă, ce poate stoca foarte multe informaţii comparativ cu clasicul cod de bare liniar. Astfel din punct de vedere al dotării standard din farmacii devine necesară achiziţia şi utilizarea unui scaner pentru coduri de bare actual, ce permite citirea codurilor de bare 2D (matriciale).

Câteva din elementele de care ar trebui să ţineţi cont în momentul achiziţiei acestor scanere sunt:
- raport cat mai bun preţ/performanţă;
- construcţie robustă şi ergonomică;
- experienţa producatorului în domeniu;
- suportul oferit de partenerul local al producătorului;

În acest sens smartscan.ro recomandă ca scaner de coduri de bare pentru farmacii, modelul Intermec SG20T 2D. Acesta este cel mai recent scaner pentru coduri de bare din portofoliul producătorului american, ce înglobează peste 40 de ani de experienţa în domeniul AIDC (Automatic Identification and Data Capture).

Scanerul pentru coduri de bare Intermec SG20T 2D dispune de un motor de scanare performant împreuna cu cea mai bună implementare a tehnologiei “motion tolerance” din clasa sa, fiind dedicat aplicaţiilor uzuale din retail, healthcare, producţie şi magazii. Scanerul pentru coduri de bare Intermec SG20T 2D reduce timpul şi energia consumata pentru a citi un cod de bare oferind o toleranţa la mişcare de 50 de ori mai avansata decât produsele concurenţei.

Scanarea omnidirecţională a codurilor 1D şi 2D, combinată cu tehnologia “motion tolerance”, permite farmaciştilor ce folosesc scanerul SG20 să scaneze coduri de bare la viteze record din orice unghi.

Design-ul elegant şi ergonomic diferenţiază modelul Intermec SG20T 2D de clasicele scanere în formă de “pistol”, sistemul de prindere fiind optimizat pentru confortul zilnic al utilizatorilor.

Imbunataţirea procesului de checkout

Conceput să furnizeze scanări rapide şi precise în cadrul procesului de checkout, SG20 garantează scanarea oricărei simbologii 1D sau 2D cu scopul servirii rapide a clienţilor. Datorită design-ului ergonomic SG20 este perfect pentru retail unde confortul şi dimensiunile reduse sunt importante, iar zona LED multicoloră furnizează o indicaţie luminoasă deosebită, pentru confirmarea citirii codului de bare.

Scanare performantă pentru aplicaţiile din healthcare

Fie ca este amplasat pe biroul de la recepţie, lângă patul pacientului, în laborator sau farmacie, SG20T 2D reduce timpul şi efortul necesar citirii codurilor de bare, îmbunătăţind productivitatea acestei operaţiuni. Carcasa scanerului este rezistentă la dezinfectant iar atunci cand este supusă unui protocol de curăţare frecventă poate reduce răspândirea bolilor infecţioase.

“Scanerul pentru coduri de bare Intermec SG20T 2D este adresat mediilor din retail şi healthcare acolo unde este necesară o tehnologie superioara de scanare” a precizat Richa Gupta, Analist Barcode în cadrul companiei de cercetare de piata VDC Research Group.

Toate operaţiunile de service şi suport se desfasoară local în cadrul Centrului de Service Autorizat Intermec oferindu-vă astfel garanţia unui răspuns prompt la orice întrebare sau problemă ce poate surveni în perioada de exploatare.

Pentru preţ şi specificaţii faceţi clik pe urmatorul link: Intermec SG20T 2D.