Intermec PM43 si PM43CNoile imprimante industriale medium-range PM43 şi PM43C prezentate de Intermec ridică ştacheta din punct de vedere al interfeţei cu utilizatorul, al opţiunilor de conectare şi al vitezei de lucru. Acestea vor inlocui modelele PM4 şi PF4, imprimante lansate cu ceva vreme în urmă dar cu o mare raspandire în piaţă. Ambele modele sunt disponibile cu un ecran touchscreen rigid ce permite afişarea meniului de opţiuni fie în una din cele 10 limbi internaţionale sau pe baza de pictograme universal valabile.

 

No-Touch Configuration

Imprimantele sunt echipate opţional cu un chip RFID ce permite configurarea şi programarea echipamentelor fără a le mai despacheta şi bineînţeles fără a fi necesară alimentarea acestora. Această tehnologie patentată de Intermec reduce timpul şi resursele consumate în procesul configurarii imprimantelor.

 

PM43 şi PM43C sunt singurele imprimante disponibile cu ambele certificate WLAN: WiFi şi CCX pe lângă capacitatea de a comunica prin Bluetooth. Fiecare imprimantă integrează reţea Ethernet şi protocolul IPv6 asigurând pe termen lung scalabilitatea infrastructurii IT.

 

Fiabilitate

Făcând parte din a 3 a generaţie de printere industriale, noile modele încorporeaza caracteristici ce sporesc perioada de exploatare reducând în acelaşi timp costurile de mentenanţă. Construcţia integrală din metal este perfectă pentru a rezista pe termen lung mediilor dificile din depozite sau producţie.

 

Soluţii inovatoare au fost aplicate şi componentei de Device Management, monitorizarea imprimantelor putând fi realizată acum prin intermediul a oricarui echipament fie ca este vorba de un terminal mobil Intermec, tabletă rugged sau smartphone, practic orice device ce poate afişa pagina web de set-up integrată în printer.

 

Indeplinirea sarcinilor

Intermec PM43 şi PM43c işi vor duce la îndeplinire task-urile rapid, cu ajutorul vitezei de imprimare de pana la 12 inch/s iar tehnologiile de calibrare în timp real vor asigura eliminarea erorilor de tipărire. Aplicaţiile de tip stand-alone dezvoltate cu limbajul de programare al imprimantei pot controla direct scanere, aparate de cântărire, tastaturi şi alte periferice ce contribuie la automatizarea proceselor şi reducerea hardware-ului IT, eliminând necesitatea conectării imprimantei la un PC.